Glas

Ligesom indenfor de fleste andre brancher er der også sket en stor udvikling indenfor glas. Førhen så man meget robuste glas med tyk stilk, og selve glasset var ikke så stort.
Udover over de kraftige glas, så man langt mere mønster og farvenuancer på både drikkeglas og vinglas. Nogle glas havde endda en stilk med mange detaljer og former der nærmest gjorde et glas til et lille stykke kunst. 

Man gik ligeså stille over til det mere enkle design, og stilken på vinglas blev helt simple og mere spinkle i design. Glassene havde alt fra meget skarpe og næsten firkantede former til de mere buttede og runde former. Mønster og farver gik samtidig lidt af mode.

I dag er det en god blanding af både gammelt og nyt design. Mange både drikkeglas og vinglas har igen fået krystal design og andre har fået lækre sarte farver. Dette er en kombination med et mere moderene touch, der gør glassene rigtig populære, da retro er en stil vi ser i mange moderne hjem.

Som tidligere nævnt ser vi mere og mere forskning indenfor området og man finder hele tiden frem til det der giver den bedste smag og aroma.
I dag er et glas ikke bare et glas.

Om du skal bruge det i hverdagen eller det er til en festlig lejlighed, så er glas på bordet en nødvendighed. Det er uhørt vigtigt at man finder nogle gode drikkeglas som har det design, udformning og farve som du ønsker. Derudover skal glasset også egne sig til det du ønsker og det kan du helt sikkert finde her hos os online. Glas findes som sagt i mange forskellige udformninger, højder, på fod, farver osv. så det er kun din fantasi som sætter grænser for, hvordan din bordopdækning eller hverdagsglas ser ud.

Skab din egen restaurant – dæk op med luksus glas!

Mange gange har man glas som man bruger i hverdagen, som er lidt billigere glas, fordi de har større sandsynlighed for at gå i stykker grundet brugen. Men derfor skal du bestemt ikke gå ned på kvaliteten og det er vigtigt du vælge nogle lækre og velegnede glas. Skal du til gengæld dække op til en fest, fødselsdag eller lignende, så kan du med fordel have et lidt mere stilet og eksklusivt sæt glas, som du kan dække fint op med. Alt afhængig af hvad du ønsker at dine gæster skal drikke, skal du anskaffe dig diverse glas. Vi anbefaler at man har de mest brugte glas som er følgende:

  • Vandglas
  • Hvidvinsglas
  • Rødvinsglas
  • Ølglas (bruges også til sodavand)

Det er de drikkeglas som man mest bruger, men derudover er der selvfølgelig også champagne-, snaps og whiskyglas. Men det er nogle lidt mere sjældne glas, så derfor er det ikke et must af have i sit skab derhjemme.

Køb dine nye glas online

Mange vil syntes at det dejligt man kan gå i en fysisk forretning for at se og mærke glasset før man køber det, men hos Roomsa har vi kun de bedste mærker indenfor glas og producenterne som Eva Solo, Frederik Bagger, Stelton og House Doctor. Glassene er virkelig velegnet og udformet korrekt i forhold til din drikkeoplevelse og de ligger rigtig godt i hånden. Det er vigtigt at glasset er nemt at drikke af uden du skal læne dig helt tilbage eller det render ved siden af. Så derfor skal du ikke tøve med at bestille dine nye glas til hverdag og fest hos os.

Kategorier under Glas: