Kander & Karafler

Kander & Karafler

Kander og karafler fås i mange former og farver. En karaffel og en kande er ikke bare en praktisk ting vi kommer vand i, det er ligeså meget en del af borddækningen, og når du skal servere drikkevare for dine gæster, er det rart at kunne stille en flot karaffel eller kande på bordet.

Mange af de kendte brands indenfor boliginteriør har designet kander og karafler i flot design, som passer perfekt ind i de danske hjem.

Vi ser i dag mange danske virksomheder i branchen, hvilket sætter stor præg på kvalitet og design. Når du ser på udvalget af kander og karafler på Roomsa.dk, vil du opleve en samling af kvalitetsvare, hvor der er tænkt over detaljen.

Ikke kun er det flotte design i fokus. Der bliver også tænkt over funktionaliteten. Kander og karafler skal være nemme at hælde af, og der skal ikke løbe vand ned af kanden, hver gang man har skænket op til sine gæster.

Nogle kander og karafler har termoeffekt, og kan derfor holde dine drikkevarer enten kolde eller varme i længere tid. Specielt er det fantastisk til vandkanden, at den kan holde vandet kold, på en meget varm sommerdag, så vandet ikke bliver lunken efter kort tid.

Du kan finde både glas-, porcelæns- og stålkander og karafler. De kan blandt andet fås i størrelserne 0,35 liter, 0,5 liter, 1 liter og 1,5 liter. Du kan bruge din kande eller karaffel til eksempelvis kold mælk, iste eller saftevand samt til de varme drikke som for eksempel te og kakao.

Karafler og kander til eksempelvis whisky eller vin, har ofte et anderledes design end de typiske vandkarafler. Vinkaraflen har måske endda en speciel hælde-funktion eller speciel form, som gør noget specielt godt for din vin. En whisky karaffel er ofte i et lidt retro design, som er både hyggelig og flot at have stående fremme, trods det du måske ikke drikker whisky hver weekend.

Vi fandt desværre ingen produkter.