Kopper & Krus

Kopper & Krus

Når du skal ud og anskaffe dig enten et krus eller en kop, er det vigtigt du gør dig nogle overvejelser inden du kører dankortet igennem. Mange er måske ikke så opmærksomme på det, men der er en væsentlig forskel på et krus og en kop og det er ikke alle modeller og størrelser som passer til netop dig, så derfor er det individuelt hvilken tekop eller kaffekrus du skal have stående i netop dit køkken. Kopper og krus findes i mange forskellige udgaver mht. facon, materiale, udsmykning osv. Der er både med tryk, med og uden hank og det kan produceret i alt lige fra glas, keramik til hårdt plast.

Hvad er forskellen på et krus og en kop?

Der er mange elementer som gøre at de er forskellige og derfor kan det også være lidt svært at finde ud af helt præcis hvad man skal købe. Koppen er typisk noget mindre end et krus og er ca. mellem 180 til 250 ml. Et krus kan være lige fra 200 ml og så helt op til 1000 ml, hvilket er meget stort. Det som du også kan kende en kop på, er at den er bredere i formen, faktisk som en lille bowle og derudover er den ikke særlig høj. Tit er den også udstyret med en lille hank, som kan være lidt mere besværlig at holde ved – dog skal det siges at det gør at koppen ser meget elegant ud på at kaffebord. Kruset har tit en stor hank hvor man kan tage fat med alle fingrene og er typisk højere og smallere end koppen. Det kan også meget nemmere stå alene, hvor en kop gerne skal have en underkop under sig.

Hvilken er bedst – kop eller krus?

Typisk er det sådan at kopperne bruger man til hverdagen og dagligdagens gang i hjemmet og kopperne bruges til hvis du skal dække op til et kaffeselvskab eller lignende. Men igen er det helt op til dig selv, hvad du føler der fungere for dig. Men der nogle forholdsregler som du kan tage dig, når du skal ud og købe nye krus eller kopper.

  • Koppen eller kruset skal være stor nok til at man ikke skal fylde den/det op hele tiden, samtidig med at den/det ikke skal være så stort at din te eller kaffe bliver kold inden du har drukket det.
  • Hanken spiller en vigtig rolle. Den skal ikke være for kroget og umulig at holde ved, så vælg gerne en hvor du let kan få 3 fingre igennem. Derudover skal hanken også være placeret sådan at du kan holde ved den ligegyldig hvor varm din te eller kaffe er.
  • Koppen eller kruset skal have en solid bund så den står godt placeret på dit bord og ikke har nemt ved at vælte. Husk at som tidligere nævnt så kræver en kop tit en underkop.
  • Koppen eller kruset skal være udformet således at du ikke får teen eller kaffen i næsen når du tager en slurk, så den må ikke have en underlig form.

Køb krus og kopper online!

Her hos Roomsa har vi et lækkert og stort udvalg indenfor krus og kopper, indenfor de bedste kvalitetsmærker. Der er både gået meget op i udformningen og materialerne. Derfor skal du ikke være bange for at bestille dine nye kopper eller krus online hos os.

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)
Spar 80%
Vejl.: 39,00 Før: 39,00
7,80
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)