Mælk og sukker

Mælk og sukker

Selvom du måske ikke selv bruger hverken mælk eller sukker i din kaffe eller te, så er det en rigtig god gestus, at sætte det frem alligevel, når du eksempelvis har gæster. Det viser, at du har tænkt på dem, og de ikke selv skal til at spørge efter det. Derudover kan et sæt med en mælkekande og en sukkerskål være med til at fuldende dit kaffebord, og ofte kan du få et sæt, der også matcher din kaffe- eller tekande.

Der er også noget nostalgisk over at have et mælk- og sukkersæt, da det frembringer minder om ens bedsteforældre, hvor det var god stil, at have et matchende kaffestel og man gjorde en dyd ud af, at have et veldækket kaffebord, både til hverdag og når der kom gæster på besøg.

Hos Roomsa.dk har vi mange varianter af flødekander og sukkerskåle. Vi har blandt andet kander og skåle i materialerne glas, keramik og porcelæn og både store og små størrelser. Derudover forhandler vi brands som Bloomingville, Broste Copenhagen, House Doctor og Stelton. Vi forhandler hele stel, så du har god mulighed for at finde en matchende tekande eller måske tallerken i samme stel.

Mange af kanderne er nemme at rengøre, fordi de kan tåle at komme i opvaskemaskinen. De fleste af dem kan også holde til at komme i mikroovnen, så du også har mulighed for at servere varm mælk.

Du kan også bruge mælkekanderne til andet end tilbehør til kaffen, når du har gæster. Alt efter størrelsen, kan du også bruge dem til saft til børnene, til sauce på middagsbordet eller til at have sirup i til pandekagerne.

Sukkerskålen kan også anvendes til andet end sukker på kaffebordet. Du kan bruge den til at servere små chokolader, snacks eller småkager.

Mælkekanden og sukkerskålen er en oplagt og sød lille gave at give til en, som du nyder gode kaffestunder med.

Vi fandt desværre ingen produkter.