Skåle

Skåle

Hos Roomsa finder du skåle i mange størrelser og meget forskellige design. Om du skal servere eller tilberede maden, kold som varm, skal du være opmærksom på, hvilket materiale du vælger at købe din skål i.

Skal skålen bruges i ovnen, skal den i mikroovnen eller skal du servere små iskolde snacks i skålen, ja så er det ikke sikkert, at den samme skål kan bruges. Ofte er design og kreativitet størst på serveringsskåle, da man her ikke skal tage hensyn til så mange påvirkninger, der kan få skålen til at se træls ud.

Nogle af de skåle vi har hos Roomsa er håndmalet, nogen er af glas og andre er helt klassisk hvide i et rent og tidsløst design.

Udvalget af skåle vil hele tiden være opdateret med nogen af de mest solgte og mest kendte mærker, så du altid er sikret høj kvalitet med et moderne udtryk.

Nogen bruger skåle som en del af boligens indretning i stedet for at bruge den som serveringsredskab. Det ene behøver selvfølgelig ikke udelukke det andet, og i øvrigt kan det være rigtig pænt at servere i en skål, magen til den du har brugt som dekoration.

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)
Spar 80%
På lager
Før: 49,00
9,80
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)