Tallerkner

Tallerkner

Tallerkener er vigtig del af hverdagen og kan også bringe din borddækning op på restaurant niveau. Det kan godt være svært at få overblik over hvilke udgaver man skal købe og hvilke størrelser det er mest anvendelige. Skal man vælge firkantet eller almindelige runde tallerkener og skal det være a porcelæn, keramik eller stentøj? Det er helt individuelt hvad du føler som er pænest og mest brugbart, men vær opmærksom på at det helt traditionelle hvide porcelænsstel er tidløst og går aldrig af mode. Det kan godt være det virker kedeligt, men hvis du ønsker at lave noget festligt og skabe det flotteste bord, så kan du med farvespil på lys, servietter og maden skabe et unikt look.

Hvilke tallerkner og størrelser skal jeg vælge?

Det er vigtigt når du skal ud og købe nye tallerkener at du ikke går på kompromis med kvaliteten, da det skal være et tallerkensæt som er i topklassen. Ved de lidt dyrere og eksklusive designer mærker og producenter, vil du få den bedste kvalitet, men det koster selvfølgelig lidt mere. Det du får ud af at betale lidt mere er tit at der er brudgaranti på dem og mange dækker også hvis der kommer skår i kanten eller lignende. Derudover er de blevet behandlet og produceret på bedst mulige måde, således de virkelig er velegnet til daglig brug i køkkenet.

Størrelserne på tallerkenerne er også op til dig selv, for der er flere forskellige størrelser til fx en middagstallerken, som bruges til en hovedret. Men vores anbefaling er at du vurdere ud fra dine egne erfaringer hvilken tallerken der passer bedst. Den skal ikke være for lille så der ikke kan være alt maden og tilbehøret på, men den må heller ikke være så stor at den fylder alt for meget og derved bliver maden også hurtigere kold, da den skal fordeles ud på et større område. Dine tallerkener til forret og dessert er mindre end din middagstallerken og når du skal til at kigge på de dybe, er det vigtigt at du køber en med en god form. Det kan være en optimalt at vælge en dyb tallerken som har en form for kant du kan holde ved rundt i kanten, for er suppen varm eller skal du vippe tallerkenen lidt for at få det sidste med, er det rart at du kan holde ordentlig ved den.

Bestil dit nye sæt tallerkener online!

Hos Roomsa har vi de bedste kvalitetsmærker og designere indenfor service, så derfor skal du ikke være bange for at købe dit nye tallerkensæt hos os. Vi yder en lige så god service som i butikkerne og pakken vil blive sendt til dig. Skulle du fortryde købet kan du altid sende pakken retur igen og du har endda hele 365 dages bytte- og returret. Vi går op i at kvaliteten er i top og derfor finder du de bedste og mest velegnede producenter hos os indenfor tallerkener. Det er producenter som har mange år bag sig, så deres udgaver af tallerkener og service er i fantastiske.

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)
Spar 80%
Vejl.: 69,00 Før: 69,00
13,80
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)