Tekander & Kaffekander

Tekander & Kaffekander

En god te- eller kaffekande skal kunne holde drikken varm; det må være den primære opgave, så vi ikke kort tid efter kan servere en halvlunken kop kaffe eller te. Dernæst skal tekanden ikke dryppe når vi hælder af den, og ikke blive så varm på hanken, at vi ikke kan holde ved kanden, uden at skulle bruge en grydelap.
Der er også ting som vægtfordeling, design og materialer, der kan gøre en forskel for brugeroplevelsen af te- og kaffekanden. Mange af os prioritere at købe en kaffe- eller tekande, vi ved er i god kvalitet, og som har en farve og et design, der passer ind i resten af vores boligstil.

At vælge støbejern til din tekande, har den fordel, at det er meget effektiv til at holde teen varm, men selve støbejernet bliver til gengæld også meget varmt. De ældre modeller kan have tendens til at ruste, men det er der taget højde for ved nyere støbejernskander.

Mange tekander er i keramik, hvilket blandt andet skyldes de uendelige design muligheder i forhold til farver og former. Keramikkander skal gerne være glaseret indvendig, for at din te ikke med tiden kommer til at smage anderledes på grund af materialet.

Stentøj og porcelæn som tekande, har et mere klassisk og måske endda lidt retro udtryk. Porcelæns- og stentøjstekande er i dag utrolig populær.

Når vi er på udkig efter kaffekander, vælger vi ofte noget mere stilet i et specifikt mærke og design, som vi måske i forvejen har andet stel eller køkkenudstyr fra.
Kaffekander ses ofte i et look af rustfri stål eller plastik, som gør dem mere tidsløse med mere rene linjer.

Viser 1 til 2 (af i alt 2 produkter)
Spar 80%
Vejl.: 259,00 Før: 259,00
51,80
Spar 80%
Før: 79,00
15,80
Viser 1 til 2 (af i alt 2 produkter)