Salt og Peber

Salt og Peber

Hos Roomsa.dk finder du et lækkert udvalg af salt og pebersæt og kværne -alle i høje kvaliteter og smukke designs.

Salt og pebersæt

Et salt og pebersæt kaldes også for strøsæt. Sættet er typisk i en meget mindre udgave, end de store kværne og passer derfor fint på middagsbordet. Hos Roomsa finder du salt og pebersæt i smukke og enkle designs, som passer perfekt ind i den skandinaviske stil. De er typisk udarbejdet i keramik og er derfor super lette at rengøre og vedligeholde.

Vi fører også fine saltkar, som er små kar med låg. Saltkar egner sig til dig der ønsker at dosere salt med en ske eller fingrene. Et saltkar er ideelt at have stående ved kogepladen, så du har salt lige ved hånden når du laver mad.

Vores fine salt og pebersæt kommer fra lækre brands som Lyngby, Eva Trio, By Wirth og Muubs m.m.

Salt og peberkværne

Salt og peberkværne er virkelig gode at have i køkkenet. Groft salt og peberkorn kværnes direkte i kværnen, inden du benytter det til maden. Til trods for, at der benyttes groft salt og hele peberkorn, vil både salt og peber stadig være mere groft end de traditionelle stødte udgaver, efter det er kværnet.

Hos Roomsa.dk har vi salt og peberkværne i flere forskellige materialer, som bl.a. træ, stål og plast. De er alle fra lækre brands som Stelton, Eva Solo, By Wirth, OYOY m.m.

Vedligeholdelse af dine salt og peberkværne

Det er selve kværnen i din salt- og peberkværn, som gør arbejdet med at kværne salt og peber. Derfor kan det være en god ide, altid at sørge for vedligeholdelse af produktet, da dette vil sikre optimal virkning i fremtiden. Kræver produktet speciel vedligeholdelse, vil det altid fremgå af produktets indlægsseddel.

Er produktet udarbejdet i træ, kan det med tiden komme til at virke lidt tørt, da det kan påvirkes af bl.a. solens stråler. Dette problem kan du afhjælpe ved at give dem en gang madolie.

Tag gerne et kig rundt på siden og lad dig inspirere af vores lækre udvalg af salt og pebersæt og kværne.

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)
Spar 80%
Før: 199,00
39,80
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)