Servering

Servering

Efter at have brugt en hel dag i køkkenet, vil vi gerne servere vores kreationer med stil. Hos Roomsa.dk har vi derfor skabt et lækkert univers af serveringsmuligheder, hvor du kan søge inspiration blandt et væld af muligheder til servering og anretning, fra nogle virkelig lækre brands som Nicolas Vahé, AU Maison, Bloomingville og Nordal m.fl.

Server dine lækre retter på et smukt anretterfad

Hvad enten du står og skal lave tapas, ostefad eller andre lækre anretninger, så ser det altid ekstra smukt og appetitlig ud på et fint anretterfad. Til formålet kan du benytte smukke skiferplader, et træfad eller et skærebræt m.m. -alt efter hvilket udtryk du ønsker til din servering. Skiferplader er utrolig populære til servering, da de har et både fint og rustikt look. Det samme gælder skærebrættet og træfade, som omvendt kan byde ind med et mere råt og nordisk look til din servering.

Til servering af brød og kaffeanretninger, har vi også et fint udvalg af både brødkurve og serveringsbakker, som findes i lækre materialer som keramik, søgræs, glas og bambus. Både brødkurve og serveringsbakker findes i flere forskellige størrelser, så et hver behov kan dækkes.

Hvad enten du dækker fint op til hverdag eller fest, er dækkeservietter en super fin måde at pifte bordet op på, hvis du ikke ønsker at finde dugen frem til anledningen. Vores sortiment indeholder et væld af forskellige dækkeservietter, både i silikone, jute, bambus og bomuld.

Servering til jul, nytår og andre festlige anledninger

Hos Roomsa.dk har vi serveringsmuligheder til enhver festlig lejlighed. Vi har isspanden til champagnen, proptrækkeren til vinen og oplukkeren til vand -så er du dækket godt ind til de våde vare og sikker på altid at kunne servere et koldt glas champagne eller hvidvin.

Tag gerne et kig rundt på siden og lad dig inspirere af vores lækre udvalg inden for servering -der er helt sikkert noget for enhver smag.

Vi fandt desværre ingen produkter.