Tilbehør

Tilbehøret til bordet kan være det, som lige sætter prikken over i’et. Det kan være den fine lille detalje, som samler hele din borddækning lige meget om det er til aftensmaden på en hverdag, en eftermiddag med kaffe og kage, eller når du har inviteret gæster til middag.

Tilbehør til enhver anledning

Brug duge og servietter til at skabe stemning og måske understrege et særligt tema omkring din borddækning. En hvid og lidt krøllet hør dug kan danne ramme om en cusual middag i haven på en sommerdag. Smukke gule servietter kan bruges på dit påskebord, og du kan bruge en ekstravagant grå dug til når du skal have middagsgæster på besøg, og det skal være lidt ekstra elegant. Måske skal der i samme anledning servietringe om servietterne.

Når dug og servietter er valgt og bordet er dækket med dit yndlings stel, så skal maden skal serveres, og den skal præsenteres på bedste vis, efter at man har brugt tid og kræfter i køkkenet. Det kan du gøre ved at finde smukke serveringsdele som får dine kreationer til at se ekstra appetitlig ud. Det kan være fade og skåle som matcher dit spisestel, men det kan også være et lækkert skærebræt til en tapasanretning.

I weekenden når man har tid til at lave en god morgenmad og sidde længe ved bordet, kan der også her være brug for lidt lækkert tilbehør. Det kan være fine æggebæger til det blødkogte æg og en fin lille krukke til salt eller en smuk brødkurv til morgenbrødet og en smart smørboks til smørret. Her kunne det også være oplagt at dække op med dækkeservietter for at gøre det lidt fint, men alligevel mere casual end en dug.

Find den lille detalje som gør dit bord unikt

Hos Roomsa kan du blandt andet få lækre salt- og peberkværne fra By Wirth, smukke servietringe fra Bloomingville, bordskånere fra Au Maison og servietter fra Broste Copenhagen. Alle er designet med et skandinavisk og lækkert look.

Tag et kig rundt på vores side og find det tilbehør, som vil gøre din borddækning helt unik.

Kategorier under Tilbehør: