Spisestue

Server din mad og den gode vin med et flot stel på bordet, og det hele vil præsentere sig flottere; ja det er nok lige ved det smager bedre, fordi hele oplevelsen bliver bedre.

Når du ser de forskellige ting til borddækningen, vil meget se ens og alligevel så forskelligt ud. Hver serie har hver sit udtryk og er med til at understøtte og fremhæve din personlige stil.

Dansk design pynter borddækningen

På Roomsa.dk har vi et bredt sortiment i alt til borddækning, og du kan i de forskellige kategorier lade dig inspirere af de forskellige design.
Uanset om du er på udkig efter et ovnfast fad eller det er tallerkner og bestik, vil du her, altid kunne finde ting til borddækningen af god dansk kvalitet, som både er funktionelt og i et flot design.

Gør borddækningen fuldendt med et flot stel

Borddækning handler ikke bare om at finde en flot dug og nogle flotte blomster som kan udsmykke bordet; nej tværtimod er alt det andet mindst ligeså vigtigt. Når du skal dække et flot bord er vores vand- og vinglas ofte en stor del af borddækningen, og her kan du finde serier af glas, hvor der er alt fra rødvinsglas til cognacglas, hvilket giver et flot og harmonisk udtryk.

Dernæst fylder tallerknerne en del på bordet og det er derfor rigtig vigtigt at finde nogle der passer i stilen med glassene. Samtidig giver tallerkner meget karakter til borddækningen hvis de er lidt unikke i sit design.
Nogle er til den mere traditionelle borddækning, hvor det hele er enkelt og diskret, hvor andre bedre kan lide de mere karakteristiske tallerkner der næsten er en dekoration i sig selv.

Ja glas og tallerkner er jo bare noget af det der giver borddækningen en unik karakter og fremtoning af din personlige stil. Bestik, skåle, kander og karafler; ja det hele gør en forskel, og det kan være svært at vælge, da der findes rigtig mange flotte kvalitetsting, som ville pynte i de fleste hjem.

Find stilen og borddækningen bliver nemt meget flottere

Et godt tips når du skal ud og shoppe til borddækningen er at beslutte dig for, i hvilken stil du vil have dine ting, så du nemmere kan finde et komplet stel der passer sammen.
Du behøver ikke altid at gå efter det samme brand, når du skal vælge ting til borddækningen, da meget stel til bordet er dansk designet med en passion for det danske og skandinaviske look og derfor ofte står godt sammen.

Hos Roomsa gør vi meget for at finde de rigtige mærker inden for alt til bord og bolig, så du altid er sikret et udvalg der både er moderne og af god kvalitet.

Kategorier under Spisestue: