Stelton - Køb Stelton online hos Roomsa
Gratis fragt på alle køb over 299kr

Virksomheden opstod for over 50 år siden af to soldaterkammerater. Disse 2 mennesker startede virksomheden. Da de slog sig sammen om at starte virksomheden tog de bogstaver fra deres eget navn. Disse bogstaver satte de sammen, og det blev til mærket Stelton. Da de to founders startede deres virksomhed havde de en plan. Planen var at de som et handelsfirma skulle sælge sportssko og møbler. Da virksomheden startede dengang, var der ikke meget fart salget. Det resultere også i at virksomheden hellere aldrig blev større end den var. Men dette skulle ændre sig.

Mere om Stelton

Forretningen skulle tage en drejning og ændres, den ny vej kom da de 2 iværksættere hørte om fabrikken “Dansk Rustfrit”. På denne fabrik fik de to ihværksættete som skulle ændre den lille virksomhed. Ideen var at give virksomheden et retningsskifte, fra det daværende salg af sportsko og møbler til at producere og sælge serveringsdele i rustfrit stål. Det nye retningsskifte blev også hurtigt vedtaget, hvilket også gav skub i virksomheden. Den nye retning gjorde at virksomheden fik rigtig fart med deres nye produkter som blev solgt som varmt brød. Det er også efter dette retningsskift at Stelton har udviklet sig til at være en af de største producenter af servings produkter.

Steltons mission

I dag er Stelton en af de største producenter af servingsdele, samtidigt med at de er kendt for at være en af de største design brands inden for serveringsdele. Hvilken et den rette vej for at fuldføre deres mission, som er at være førstevalget til forbrugerne, når de skal købe serveringsdele i et design, som skal forbedre hverdagslivet. For at have kunne nå så langt, har brandet baseret deres sortiment 2 kendetegn - Innovation og trendsættende design. Disse to kendetegn har muligheden for at gå hånd i hånd, når brandet skal lancere en nye serier. De nye produkter bliver designet ud fra den skandinaviske design filosofi - Simplehed, funktionalitet og kvalitet. Hvilket gør at innovationen i de nye produkter gør dem til et trendsættende design.

Roomsa.dk ApS

Tarmvej 230, 6893 Hemmet

CVR: 36 02 04 23
TLF: 31 530 300
Email: mail@roomsa.dk

Det er mig du handler med

Hej, Jeg hedder Mike og jeg ejer Roomsa.dk

Mit team og jeg lover at gøre vores ypperste for at du får god oplevelse. Derfor får du både gratis fragt på alle køb over 299kr og prisgaranti.

Vi vil gerne være din foretrukne boligside, og hvis du har forslag til hvad vi kan gøre bedre kan du skrive til mig på mike@roomsa.dk